side-area-logo

webdesign

de kracht van het web
Nicole heeft in 2015 voor TalentTelt de gehele bedrijfspresentatie ontworpen: van bedrijfslogo en briefpapier tot visitekaartjes en website. Hierbij heeft Nicole voortgeborduurd op het aanwezige logo en mijn ideeën voor de website en de gewenste uitstraling van TalentTelt. Het resultaat is een helder, transparant en ‘eigen’ ontwerp en site waar ik erg blij mee ben en wat goed aansluit op de geboden diensten HR-advies en Loopbaanbegeleiding. Het samenwerken met Nicole heb ik als erg plezierig ervaren: Nicole werkt snel en gestructureerd, is helder over wat je van haar kunt verwachten en wat ze verwacht van jou en last but not least voelt Nicole goed aan welk design bij welke opdrachtgever past.
Jannie Visser
HR-professional en Loopbaanbegeleider

webdesign

de kracht van het web

Laat de kracht van het web haar werk doen. Hoe we dat bereiken? Door mooie vormgeving, een functioneel ontwerp, goede teksten en verstand van SEO.

Het internet is een mooi medium, dat voor een ieder toegankelijk is. Wanneer u naamsbekendheid wilt opbouwen op het web zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt denken aan een online visitekaartje in de vorm van een bezoekersvriendelijke website, maar ook aan een mobiele app als u meer interactie wilt. Afhankelijk van uw doelgroep en product kunnen we bepalen wat het beste bij u past.

Studio i-nicole werkt nauw samen met Adept. Door deze samenwerking kunnen wij u een website en/of mobiele app op maat aanbieden tegen een betaalbare prijs.

Graag bespreek ik de mogelijkheden met u onder het genot van een kopje koffie of thee.

websites

Naast een mooie vormgeving zijn er nog een paar belangrijke punten voor een bezoekersvriendelijke website zoals een goed functioneel ontwerp, helder geschreven teksten en SEO. Maar bovenal moet uw website uw doelgroep aanspreken.

wordpress

WordPress is een online CMS systeem welke zeer gebruiksvriendelijk is. Op basis van een gekozen thema wordt de website ingericht en vormgegeven in uw huisstijl.

website op maat

Umbraco maakt het mogelijk een CMS website op maat te maken. In samenwerking met Adept ontwikkelt Studio i-nicole een website die voldoet aan uw wensen en haarfijn aansluit op uw doelgroep.

mobiele apps

Wilt u uw klanten makkelijker en op elk moment van de dag kunnen bereiken? Dan is een mobiele app een uitstekende tool hiervoor. Mobiele gebruikers hebben vrijwel de gehele dag hun smartphone bij zich. De kunst is om met uw app hierop in te spelen. In samenwerking met Adept kan Studio i-nicole u een totaal oplossing bieden welke uw informatie op meerdere platformen beschikbaar stelt, namelijk: AndroidiOS en Windows Phone.

vormgeving

Bij een mobiele app is de look en feel erg belangrijk. Het ontwerp moet intuïtief zijn voor de eind gebruiker. Daarom kijken we naar bestaande applicaties die zich al bewezen hebben op de markt. We proberen in lijn te zijn met deze applicaties, zodat de herkenbaarheid van de user interface experience hoog is. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke app vormgegeven in uw corporate identity.

interesse in een website of mobiele app?