side-area-logo

studio i-nicole

grafisch ontwerp op maat

wat we doen

grafisch ontwerp op maat

Ontwerpen met passie, dat is wat Studio i-nicole doet.

Studio i-nicole is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van corporate identity, grafisch ontwerp en webdesign. Een goed ontwerp is niet alleen mooi, maar laat een indruk achter. Het raakt. Valt op en communiceert. Door goed te luisteren naar uw wensen maakt Studio i-nicole een ontwerp welke helder, duidelijk en effectief is.

Van logo tot complete huisstijl, advertentie tot campagne, pixel tot website, altijd een onderscheidend ontwerp dat bij u past.

70%
80%
85%
65%

over

studio i-nicole

Het hart van Studio i-nicole is Nicole Kalkman-Brahim. Haar roots liggen in Suriname waar zij tot haar 19e heeft gewoond. De liefde voor het grafische vak zorgde ervoor dat Nicole naar Nederland verhuisde. In 2006 is zij afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie als grafisch ontwerper.

Met een frisse blik en haar diploma op zak ontstond al gauw een nauwe samenwerking met Adept, waarvoor zij voornamelijk websites en mobiele apps ontwerpt, maar ook complete bedrijfsidentiteiten. Naast Adept heeft Nicole ook een goede relatie opgebouwd met Hanneke de Wit van Tangram Studio. Regelmatig slaan Hanneke en Nicole de handen in een om samen aan projecten te werken.

Nicole gelooft als grafisch ontwerper in eenvoudige en heldere concepten. Goed luisteren en meedenken is de kern voor een fantastisch eindresultaat.

Nicole Kalkman-Brahim © Kalkman fotografie

netwerk

ontmoet de partners

Elke opdracht is anders. Daarom werkt Studio i-nicole samen met diverse professionals om u beter van dienst te kunnen zijn. In ons netwerk zitten o.a. grafisch ontwerpers, programmeurs, marketing -en communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen en illustratoren. Hierdoor kunnen wij u een totaal pakket aanbieden.

Adept, Tangram Studio, Sjoukje Dijkstra en Kalkman fotografie zijn de partners van Studio i-nicole. Maak kennis met het team.

team image
Raoul Brahim
managing director en senior developer
team image
Raoul Brahim
managing director en senior developer
Raoul Brahim heeft al langer dan 15 jaar ervaring in de ict sector. Al vroeg startend (1999) met eigen internet ondernemingen zoals Fara Lobi en Freshcotton werd de ondernemersgeest van Raoul al snel duidelijk. Toch besloot Raoul eerst werkervaring op te doen in Nederland, waar hij onder andere werkte voor Bit-IC en later Cap Gemini. In 2014 is Raoul zijn eigen ICT onderneming begonnen en werd Adept geboren. Bij Adept vervult Raoul de rol van Managing Director.
Hanneke de Wit
Hanneke de Wit
grafisch ontwerper
Hanneke de Wit
Hanneke de Wit
grafisch ontwerper
De drijvende kracht achter Tangram Studio is Hanneke de Wit. Grafisch ontwerper met een passie voor marketing en het creëren van merken en producten. Naast Tangram Studio is Hanneke oprichter van Kleine Kanjers en heeft zij het Babyboek voor Prematuren ontwikkeld. Kortom Hanneke is een creatieve duizendpoot.
team image
Sjoukje Dijkstra
tekstschrijver
team image
Sjoukje Dijkstra
tekstschrijver
Sjoukje Dijkstra is geboren en getogen in Groningen en heeft daarom een nuchtere kijk op zaken. Ze is een kritische idealist, een aanpakker en creatieve doorzetter. Sjoukje is tekstschrijver, journalist en social media specialist.
team image
Jan Pieter Kalkman
fotograaf
team image
Jan Pieter Kalkman
fotograaf
Met zijn Nikon D7000 schiet Jan Pieter de mooiste natuur- en macro-foto’s en maakt hij prachtige foto’s van landschappen. Tevens is Jan Pieter thuis in luchtfotografie. Hij legt de wereld vast vanuit een bird’s eye point of view met zijn drone. Jan Pieter heeft een passie voor fotograferen en dat is terug te zien in zijn werk.

klanten

studio i-nicole werkt voor

is uw interesse geprikkeld? laten we kennis maken