side-area-logo

identiteit

deel uw boodschap

01.

Identiteit

Wie bent u?

02.

Doelgroep

Wie zijn uw klanten?

03.

Uitstraling

Deel uw boodschap

uw huisstijl

uw gezicht

Een goede huisstijl geeft uw onderneming een gezicht.

Het vertelt iets over uw bedrijf en spreekt uw doelgroep aan.

Om een goede identiteit aan uw bedrijf te kunnen geven zijn er drie belangrijke vragen die beantwoord moeten worden: wie bent u, wie is uw doelgroep en wat is uw boodschap. In het kort zijn dit de kernwaarden van uw bedrijf. Zie uw bedrijf als een persoon, uw doelgroep als uw vrienden en uw product of dienst als het verhaal dat u deelt.

Wanneer deze kernwaarden vastgesteld zijn, kan de ontwerper beginnen aan de vormgeving. Uw logo en huisstijl zullen het gezicht worden van uw bedrijf. Door uw huisstijl consequent door te voeren in alle uitingen wordt uw onderneming herkenbaar en krijgt uw bedrijf een eigen identiteit.

 

testimonial author
Nicole heeft een grote bijdrage geleverd toen ik in mei Esther’s Haarboutique heb over genomen. De salon kreeg een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling. Samen met Nicole hebben we gekeken naar de mogelijkheden en mijn wensen. Ze heeft voor mij een prachtig logo ontworpen om daar maar mee te beginnen. Na het logo kwamen de visitekaartjes, openingsflyers en prachtige website joolz-hairstyle.nl. Ook maakte ze het ontwerp voor de vlaggen van Vlaggenplan en en de uitnodigingskaarten voor de feestelijke opening. De communicatie met Nicole was super, snelle reactie en snelle aanlevering van voorbeelden. Ze is dan zeker ook heel kritisch op haar werk waar ik soms na een levering toch maar weer een nieuw voorbeeld kreeg met eventueel aangepaste tekst of uitstraling om het product nog beter van kwaliteit te laten zijn. Getalenteerde werker is Nicole.
Sabrina Okkersen
Haarstylist en eigenaar Joolz Hairstyle

op zoek naar de juiste identiteit voor uw bedrijf?