side-area-logo

adept corporate identity

Omschrijving
Bij de start van een nieuwe onderneming, is het belangrijk om na te denken over de uitstraling van uw bedrijf. Raoul Brahim oprichter van Adept vindt niet alleen een heldere huisstijl belangrijk, maar ook bedrijfsnaam die iets vertelt over de filosofie van het bedrijf. Adept betekent in het Engels heel goed zijn in iets. Dat is Adept ook. Adept is gespecialiseerd in software oplossingen op maat, mobiele applicaties en websites.

Adept is een bedrijf waarop klanten kunnen rekenen en dit is terug te zien in het logo. Door het gebruik de kleuren zwart en magenta in combinatie met een strak en stevig lettertype straalt het logo herkenbaarheid, standvastigheid en vertrouwen uit. De eigenwijze roze e laat zien dat Adept meer doet dan uitvoerend werk. Adept bouwt een relatie op en denkt mee met haar klanten. De e is het focuspunt in de gehele huisstijl. Het wordt gebruikt als stijlelement, welke te zien is op de visitekaartjes en het briefpapier. Hierdoor is de e een element in de huisstijl die op zichzelf herkenbaar is als onderdeel van Adept.

Bent op zoek naar een sterke bedrijfsidentiteit voor uw onderneming? Laten we afspreken. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.
Werkzaamheden
  • Grafisch ontwerp
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl
  • Webdesign
  • DTP
Relatie

Adept